Urządzenia i Akcesoria
Mrożona kostka z musem truskawkowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 porcji
Składniki
-
230 g orzechów nerkowca
-
300 g wody gorącej
-
200 g wiórków kokosowych
-
70 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
1 łyżka skórki z cytryny otartej, ekologicznej, bez białych błonek
-
350 g truskawek, świeżych
-
40 g oleju kokosowego płynnego
-
30 g miodu płynnego
-
½ łyżeczki ekstraktu z wanilii naturalnego
-
1 szczypta soli
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 porcji
Białko
57.2 g
Kalorie
13581.1 kJ /
3243.8 kcal
Tłuszcz
268.9 g
Błonnik
62.6 g
Węglowodany
232.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3 godz. 30 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Tiramisu bez laktozy
12 godz. 40 min
Lody arbuzowo-kokosowe
2 godz. 30 min
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Kuleczki kokosowo-truskawkowe bez cukru
1 godz.
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Rajski sorbet owocowy
5 min
Tajskie naleśniki ryżowo-kokosowe
55 min
Suflety orzechowe
1 godz. 30 min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4 godz.
Suflet lodowy z malinami
2 godz. 40 min